dimecres, 13 d’octubre del 2010

Amanda Woodward - La Décadence de la Décadence


Qui son?
Per qui no conegui a Amanda Woodward hauria. Son uns francesos que es dediquen a això del emo-core o com dimonis es vulgui dir. Els vaig conèixer de rebot al 10è Sant Feliu Fest i des de llavors que no em puc treure aquest disc del cap.

Què és?
Crec que La Décadence de la Décadence és l'únic llarga durada que han tret de moment (ara mateix estan a un hiat bastant importat). LDdlD sóna com uns Drive Like Jehu melòdics (però sense que els temes se'n vagin als 9 minuts). Complexes, emotius, depriments, i a sobre amb els collons de cantar amb francès. Normalment el francès se'm fa pesat, segurament pel cliché romàntic. Pero els Woodward aconsegueixen que es torni en un altre element de ràbia i agonia.
No molt més a dir sobre aquest disc, una meravella tant pels més melancòlics fins als més furiosos.

Mediafire: http://www.mediafire.com/?cimjnbmmmey
Estil: Hardcore / Emo / Post-Hardcore

2 comentaris:

  1. Si dius que el francès normalment et sona romàntic, et recomano que t'escoltis un parell de programes especials de música que vaig fer en el seu dia, el primer de bandes franceses d'emopunk, hardcore emocional del s.XXI (al final hi ha uns italians que van tocar al Molí de la Roca com a bonus tracks) i et deixo també l'altre programa on trobaràs alguna banda on tocava la guitarra i (cantava) el vocalista dels Amanda i són bandes dels 90's.

    Vinga Salut!! endavant amb el blog!!

    http://crusty.jcomas.net/arxiu/files/crusty/mp3/Radio/Frenopatic003%2003-01-07.mp3

    http://crusty.jcomas.net/arxiu/files/crusty/mp3/Radio/Frenopatic018%2002-05-07.mp3

    ResponElimina