dilluns, 4 d’octubre del 2010

The Sainte Catherines - Dancing For Decadence


Primer de tot: he obert aquest blog amb la intenció de seguir parlant sobre discos de hardcore/punk/metal/folk/etc igual que feia a La Quimera de l'Or. El canvi de blog és degut al canvi d'enfoc que vull donar-li a les meves xerrameques i he cregut que així seria més fàcil que un canvi radical a La Quimera.

En fi, el primer disc que presento li dóna el nom al blog. Perquè aquest nom? Bé, bàsicament he trobat que és una bona manera d'expressar el que em mou als concerts i la (majoria) de música que escolto: els bailoteos, les olles, els "pits", els pogos... com dimoni li volgueu dir. És alguna cosa així com ballar per la decadència (la de la societat que se suposa que ens queixem), no?

Qui son?
Els Sainte Catherines son sis payus de Montreal (Canadà francès) que es dediquen, en els seus moments d'oci (es veu que tots estan molt ficats en altres projectes: altres grups, ONG's, etc) a tocar punk rock marranot i a treure discs com aquest. Per cert, estan a puntet de treure un nou disc que es diu Fireworks.

Què és? 
Dancing For Decadence és el seu primer llarga durada i està editat per la californiana Fatwreck (2005). És evident el que ens podem trobar. Punk rock guarrillo molt a la ona de The Lawrence Arms, Dillinger Four i companyia. Veus desgarrades i una sòlida base de guitarres (tres guitarres, mon dieu!), baixos i bateries que volen entre els ritmes més migtemperos i melòdics fins a tronades més hardcoreres. Destaca la participació de Tom Gabel (Against Me!) en el clàssic "Ring Of Fire = 4 Points". 

Estil: Punk - Rock - Hardcore

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada