dissabte, 8 d’octubre del 2011

Coàgul / Dvnkel Reich - Arder Con Agua, Lavar Con Fuego


Qui son?
Pel que tinc entès, Coàgul és component del grup de grindcore Crani Sèptic i Dvnkel Reich és un tiu totalment desconegut per mi (crec que ha tret cert dibuix per als comunicats d'Apatia). 

Què és?
Split editat amb caset, un tema per pista. Però quins temes, senyors. 30 minuts per cara de noise/dark ambient/drone que porta cap a les capes més profundes de l'infern, de la contra cultura i de la destrucció. Dvnkel porta més cap al noise bàsic (després de del·leitar-nos amb una introducció satanística), de convertir la cinta en un cúmul de sorolls inconnexos, mentre que Coàgul es basa en el drone, la repetició i l'hipnotisme, recitant 'ellos arden con agua, nosotros con fuego' més vegades de lo necessari. He de reconèixer que la cinta s'acaba fent llarga, però està bé que d'aquí surtin coses així.

Referència: http://dvnkelreich.bandcamp.com/ <- podeu comprar-li les cintes!
Descarrega: Aquí
Estil: Drone / Dark Ambient / Noise

3 comentaris:

  1. hola, sóc el marc, l'individu que conspira darrera de coàgul.

    primer de tot et volem donar les gràcies per tenir la iniciativa de penjar la gravació d'aquesta cinta i per la ressenya. això sempre contribueix a l'expansió del nostre virus, cosa que t'agraïm profundament.

    només volíem aclarir un petit detall a nivell d'informació: el que recito en la pista de la cara de coàgul no és "ellos arden con agua, nosotros con fuego", sinó "ellos se lavan con agua, nosotros nos lavamos con fuego"; així com en la cara de dvnkel reich el que recita a l'inici és "ellos arden con fuego, nosotros ardemos con agua", però a l'inrevés.

    l'individu que opera darrera de dvnkel reich fóu conegut en el seu moment per tocar el baix en el mític grup nekropotkin, entre d'altres.

    salutacions cordials des dels llimbs mercurials.

    ResponElimina
  2. perdó amb el tema de lavar/arder agua/fuego, ho vaig escriure quan no ho estava escoltant :P

    ResponElimina
  3. he aqví el círcvlo donde habita



    http://demonodrome.blogspot.com

    ResponElimina