dimecres, 12 de gener del 2011

Shook Ones / Easel - Split


Un apunt: els FP han referenciat aquest blog com a enllaç de descarrega del seu disc "Pedres Contra Planetes" pel que em fa molta il·lusió poder participar en el seu complot de dominació mundial (http://www.myspace.com/fillsdelaplana/blog/541614273). Així mateix, recalco que aquest blog no pertany treure'n cap benefici dels artistes (no sabria ni com), si no més bé, donar a conèixer grups i la seva música als usuaris de la xarxa. Vaja, que és tan sols un blog de promoció musical. Encoratjo doncs, a recolzar als grups i artistes que us agraden, comprant-li's els discs/vinils/cassettes originals, parches, samarretes, condons i carmanyoles perquè puguin seguir fent el que més ens/els agrada. Sé que sol ser una acte tediós i no sempre podem trobar els discos a la botiga del cantó de casa, però si teniu l'oportunitat d'assistir als seus concerts, aprofiteu i pagueu alguna cosa més que l'entrada! Bé, seguim.

Qui son?
Per una banda, els de Bellingham ja van ser presentats al meu anterior blog. Easel son japonesos però segueixen el mateix camí que els Shook's: hardcore melòdic a l'estil de Lifetime / Kid Dynamite, però cantat en japonès.

Què és?
L'split el van treure cap el 2007. Conté tres temes de cada grup, des dels actes més ràpids i energètics fins a temes més punk-pop, melòdics i relaxats. Potser aquests últims es fan massa embafadors pel meu gust, mentre que els temes ràpids dels respectius grups son dels millors que han firmat (Order Form és el millor tema que han fet Shook Ones). Vosaltres direu què us sembla, aquí us els deixo.

Myspace: http://www.myspace.com/shookones
                http://www.myspace.com/easelhardcore
Descarga: http://www.mediafire.com/?5hcp1g92r7zlc7j
Estil: Punk, Hardcore

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada