dimecres, 12 de gener de 2011

VA - D'aquí 100 Anys No Hi Haurà Alcaldes


Qui son?
Per una banda tenim als psicodèlics Surfing Sirles des de Sant Celoni, que fa poc que han tret el seu LP (a Bankrobber, discogràfica de La Bisbal d'Empordà!!). Al mig hi ha El Mal Ja Està Fet, liderats per la ment còsmica de les ones radiofòniques Cheb Pelaies (amb el permís de l'Unclu Garrot). Per últim, el grup que ja portem parlant-ne durant tres entrades del blog: els viguetans FP.

Què és?
A fer país! Tres bésties del rock, punk i hardcore català s'han ajuntat per una causa solidaria: tocar els collons com déu mana. 8 temes per cap (7 pels Sirles) on ens demostren el seu humorístic odi per la societat i la política. El recopilatori està tret per Carnús Records, així que suposo que no us serà difícil aconseguir-lo. Ja no teniu excusa per dir que la música en català "no mola".

Myspace: http://www.myspace.com/surfingsirles
                http://www.myspace.com/fillsdelaplana
                http://www.myspace.com/elmaljaestafet
Descarga: Aquí
Estil: Rock, Punk, Hardcore

6 comentaris:

 1. Aquest disc està exhaurit. Com a molt en queda alguna còpia perduda en alguna distri.

  ResponElimina
 2. doncs amb més raó queda penjat als Internets!

  ResponElimina
 3. ha ha ha
  És el disco més maleït del país.
  Pedra fundadora de l'"aqui-et-follo-aqui-et-degollo" on ens ha portat la mediocre i mongolide classe política que tenim.
  Què és exactament la que ens mereixem.

  ResponElimina
 4. gràcies al Josep anem per aquí i ens topem amb aquest blog ben trabat i que seguirem....a veure si deixes alguna petjada a la penya bogarde...gràcies.

  ResponElimina
 5. Pots tornar a pujar el disc? L'enllaç ha caigut...

  ResponElimina