dijous, 1 de setembre del 2011

Alpinist / Masakari - Split


Qui son?
Si porteu temps seguint el blog, sabreu de sobres qui son Alpinist: joveníssima banda de neo-crust tècnic fins a la mèdula i afincats a Münster. Masakari son de Cleveland, Ohio i porten el mateix estandard de caos i misèria. 

Què és?
A arrel de la gira estatunidenca d'Alpinist amb Masakari, s'ha editat aquest split, amb 6 temes dels alemanys i 8 dels americans. Què es pot dir al respecte? Doncs primer de tot lloar per enèssima vegada la productivitat d'Alpinist, doncs en 3 anys porten trets 3 treballs, sense comptar amb la seva demo de 2007.  El seu so, òbviament no ha notat un gran canvi: neo-crust inequiparable, a varies veus, melòdic a la vegada que destructor, detallista, caòtic i complex. 
Per la banda de Masakari, habia sentit algunes grabacions seves de 2009 (crec) i no m'havia acabat de convèncer. He de, per tant, felicitar-los per aconseguir un sò més compacte, molt al nivell dels alemanys, sense arribar a extrems tant tècnics i aprofundint més en els tons foscos, més propers al dark hardcore de Cursed o el sludge/crust de His Hero Is Gone

Descarrega: Aquí
Estil: Neo-Crust

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada